Om os

Touché er et mindre design- og kommunikationsbureau, hvor der ikke er langt fra tanke til handling - og endnu kortere fra den gode idé til en great løsning med slag og salg i. Vores kompetencer spænder vidt og bredt inden for B2B og B2C. Vi indrømmer gerne, at vi har en forkærlighed for livsstil og mener, at det er gengældt. Tjek vores cases ud og døm selv.

Koncept, online & design

Kreative indfald, skæve streger og iøjnefaldende løsninger. Det er fællesnævneren, uanset om vi engagerer os i strategisk udvikling, produkt- og emballagedesign, webløsninger forstærket med adwords og SEO eller de mere klassiske print- og mediediscipliner.

Content Marketing

Content marketing er effektivt og uundgåeligt i online markedsføring. Uanset om det er ny grund for dig, eller du har været igang med content marketing længe, har vi en løsning som kan give dig et forspring fra konkurrenten.

Det kræver digitalt mod at eksekvere og implementere en content marketing strategi på sociale medier. Du kan vælge at gøre det selv, eller lade os gøre det for dig. Uanset hvilken løsning du vælger, får du alle de vigtigste værktøjer og sparring, for at kunne opnå succes med content marketing.

Content

 

1. Produktion, alt in-house

Vi har alle kompetencer til content produktion in-house og kan skabe autentisk og unikt indhold, som skaber værdi for din virksomhed og i sidste ende resultater på bundlinjen. Vi formidler de gode historier gennem billeder, film eller animation i kombination med tekster der rammer din målgruppe lige i hjertet. Vi har eget fotostudie og kompetente og kreative hoveder på alle poster der elsker at lave content.

2. Implementering via Contenttool®

Det content vi producerer for dig, uploades på vores digitale platform Contenttool®. Du får adgang til Contenttool® hvorfra du kan du tilgå din contentplan og få overblik over fremtidige udsendelser og se et preview på, hvordan dit content ser ud på de forskellige medier. Fra Contenttool® kan vi, eller du, med få klik uploade dit content direkte på sociale medier. Med Contenttool® kan også give dine samarbejdspartnere mulighed for at dele dit indhold, og ramme en endnu bredere målgruppe.

3. Analyse

Content marketing er målbar markedsføring, og vi tracker, indsamler og analyserer løbende data med henblik på at optimere online kampagner. Du får et dybere indblik i effekten af din content marketing strategi, og kan løbende tilpasse dine online tiltag, så du får størst mulig udbytte af din kampagne. 

 

 

Content Concept

 

Content Subscription
Content Subscription
Content Subscription

 

Vores kunder spørger ofte

Kan vi udnytte vores sociale medier bedre, end vi gør idag? Vores digitale tilstedeværelse svarer ikke til vores virksomhed, hvad gør vi? Vi kunne godt tænke os at komme igang med digitale kampagner, hvordan gør vi?

 

Vil du høre mere om vores Content Concept?

Vi kan fortælle meget mere om vores Content Concept, men allerhelst vil vi fortælle dine historier og hjælpe dig med, at udvikle din content marketing strategi.  

Ring: 86 86 15 55 eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Læs mere

indretning, Styling & trendspotting

Med egen indretningsstylist og dekoratør er vi ajour med de nyeste trends og tendenser. Den viden omsætter vi til alt fra hotelindretning og emballagedesign til produktudvikling og møbel- og modeoptagelser – sidstnævnte i eget fotostudie eller on location.